Book din fest


Brug os til din :

Firmafest
Fødselsdag
Polterabend
Konfirmation
Drinkssmagning
Rom / whisky smagning
Ølsmagning
Julefrokost

Hvad kan vi tilbyde?:

1. salen på Fox and Hounds består af to lokaler. Jagtbaren med egen bar, terrasse og mange siddepladser og Jagtstuen som har en hyggelig atmosfære og er perfekt til små intime ølsmagninger m.m. Til 1. salen er der tilknyttet både toiletter, og rygerum. Der er mulighed for at vi dækker op, sætter mad frem, serverer drikkevarer og rydder det hele op igen, så du bare skal møde op, og nyde dine gæster.

Vi har desuden livemusik og DJ hver fredag og lørdag fra kl. 22.00.

Leje af lokale:

Det koster ikke noget at leje vores lokaler, dog ved spisning tager vi 25 kr. pr. person for leje af service og ekstra personale.

Specialpriser:

Det er muligt at købe fri bar til dine gæster, hvor du kan vælge mellem to forskellige pakker. Alle skal have et       armbånd, men man kan selv vælge om det skal være         forskellige armbånd. Vi tilbyder kun armbånd til selskaber på minimum 12 personer.

Pakke 1 indeholder fri bar på husets rød, hvid og rosé vin, sodavand og alle fadøl samt Somersby på fad. Prisen er 80 kr. i timen pr. person i minimum tre timer.

Pakke 2 indeholder det samme som pakke 1, samt fri bar på alle almindelige drinks (værdi 50 kr. i vores drinkskort) desuden er der også inkluderet kaffe, the og en velkomstdrink. Prisen er 125 kr. i timen pr. person i minimum tre timer.Kontaktinformation

Fox And Hounds Herning
Østergade 17
DK 7400 Herning

Telefon +45 97 21 69 66
E-mail kontakt@foxherning.dk